Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

Z-70 / Z-90

Generelt

Z-formede lammeller i 70 eller 90 mm. Lamellene til Z-70/90 persienner passer nøyaktig inn i hverandre, slik at de når de lukkes dannes et elegant og lystett lag. På grunn av dens form er lamellene meget motstandsdyktige mot vind og skader. På hver lamell sitter også en liten gummilist, slik at når lamellene lukkes vil de ikke ligge «klappe» mot hverandre å lage støy.

Betjening

Betjenes manuelt med sveiv eller motoriseres for økt komfort.

Persienne for de store oppgaver

«Black out» Persienne

Robust innfesting 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.