Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

SCREEN

Vi kan tilby et bredt utvalg av screens

Markisole ZIP

Proscreen zip

Beaufort Screen ZIP

Screen/Zip

Hovedsakelig deler vi produktene inn i vanlig screen og zip screen. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene. En påsveiset glidelås (zip) låser duken i hver sideskinne og begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. En vanlig screen har vekt i bunnskinne som forsikring mot vindforhold, mens zip i tillegg låser duken sideveis.

I Norge står solen lavt i vinterhalvåret. Ettersom screenduken er jevnt perforert blir sollys mer sjenerende dess lysere duken er på denne årstiden. En mørkere duk gir et mer behagelig utsyn og også en lavere innetemperatur på sommerstid. Mørkere duker gir derimot litt mer innsyn på mørke kvelder.

Markisole ZIP

Produktark kommer snart

Proscreen ZIP

Produktark kommer snart

Beaufort Screen ZIP

Produktark kommer snart

RS Smart ZIP 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.