Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

NORZIP 105

Generelt

Screen Zip gir behagelig innetemperatur, god utsikt, minimerer innsyn og håndterer skiftende værforhold & vindstyrker. Produktet dekorer fasaden og skreddersys ditt vindu.

Produktbeskrivelse

Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, pulverlakkert aluminium for å stå imot vær, vind og korrosjon. Dukrør er av galvanisert stål.

Profiler

Screen Zip har aluminium styreskinner i sidene noe som gir stor stabilitet i sterk vind. Duk låses skjult i sideskinnene som gir høy stabilitet. 

Lun atmosfære

Store terrassedører

Holder varmen ute

Bruksområder 

Screen Zip kan benyttes overalt hvor kravet er effektiv solskjerming. Screen Zip er Screen produktet som tåler mest vind. Ved å benytte screen holdes varmen ute samtidig som at utsynet bevares.
Screen reguleres med motor med bryterstyring eller fjernkontroll. Fjernkontroll anbefales for enklere å utføre endestoppinnstilling og etterjusteringer, samt mer fleksibilitet og komfort i bruk. Kan også utstyres med sol- og vindautomatikk.
Hele systemet krever svært lite vedlikehold og underlist er utstyrt med ekstra tyngde, for å gjøre den mer stabil.

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.