Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

SCREEN 90 og 120

Bruksområder

Screen er en utvendig rullegardin beregnet på private og offentlige bygninger. Eks. villaer, leiligheter, kontorer, skoler og butikker. Kan benyttes overalt hvor kravet er effektiv solskjerming. Ved å benytte screen holdes varmen ute samtidig som at utsynet bevares.

Produktbeskrivelse

Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, eloksert aluminium. Dukrøret er i 43 mm galvanisert stål for liten screen og 70 mm i stor screen. Endedeksel og trinser i ABS-plast. Underlist er utstyrt med ekstra tyngde, for å gjøre den mer stabil.

Duk

Leveres i ulike screenduker. Se teknsik informasjon og dukkolleksjon for mer informasjon. NORSOL® Screen kan også leveres med markiseduk i et utall av farger. Både screen og markisedukene kan leveres med reklametekst.

Bruksområder 

Screen 90 og 120 er utvendig rullegardiner beregnet på private og offentlige bygninger. Eks. villaer, leiligheter, kontorer, skoler og butikker. Kan benyttes overalt hvor kravet er effektiv solskjerming. Ved å benytte screen holdes varmen ute samtidig som at utsynet bevares.

Utvendig screen krever ikke spesielt vedlikehold. Ved behov kan duken vaskes med vanlig klesvaskemiddel. Gjør blandingen 2-3 ganger kraftigere og dusj den jevnt utover duken. La det virke i 15-20 minutter. Skyll deretter med en hageslange.

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.