Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

RULLEGARDINER

PROFILER

Rullegardinstokk i stål i 25 eller 36 mm diameter (for rullegardinbredde over 200cm).

Betjening

Leveres standard med kjedetrekk og rett avslutning nede. Men kan også leveres med «Softraise» fjærsystem, eller motor.

BESLAG

Kombibeslag for feste i tak eller vegg er standard. Dybden på beslaget er 28 mm, 36 mm og 60mm.

Stilrent

Soverom

Duo/Zebra

Bruksområder 

Rullegardiner er like anvendelig i hus, hytte – som på kontoret – og gjennom generasjoner har den preget norske hjem som en garantist for en god start på dagen. Spesielt har lystette tekstiler vært en gjenganger på våre soverom. Tidene forandrer seg, men rullegardiner består. Den stramme, minimalistiske trenden i Skandinavia har gjort den mer aktuell enn på lenge. Tilvalgsmuligheter som lekre avslutninger, bestandig betjening og et stort tekstilutvalg, har flyttet gardinen til flere av våre rom. I dag er den like populær i dagligstuen og kjøkkenet, som på soverommet. Den omfangsrike kolleksjonen inneholder mer enn 100 tekstiler. Du kan også matche et mønster eller en farge du har i lamellgardinen eller din plissé – en rød trå tvers gjennom ditt hjem – helt etter din smak

 Duo gardin

 

Rullegardin med horisontale gjennomsiktige og blendingsstriper.

Dette systemet er også en veldig dekorativ løsning for vinduer og interiør. Bruken av et dobbelt lag stoff i vekselvis anordnede horisontale gjennomsiktige og mørkfargede striper gjør at du fritt kan kontrollere lysforsyningen til rommet.

Et bredt spekter av stoffer og farger sørger for en matching til ethvert interiør.

 

 

Last ned produktark her

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.