Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

PERSIENNER

INNVENDIG

Alu.persienner 16, 25, 35 og 50 mm

trepersienner 25, 50 og 65 mm

Alu.persienner

En kjent klassiker som har hengt i de fleste hjem. Persienner er fortsatt i dag effektiv solskjerming, som samtidig tilfører interiøret det lille ekstra. I vår kolleksjon har vi sikret at farger og nyanser passer til de nyeste trendene innenfor boliginnredning.

 

                     ALU 16

 

 

 

                    ALU 25

 

 

 

 

                    ALU 50

 

 

 

 

Trepersienner

Trepersienner gir hjemmet en naturlig lunhet.  I vår samling av trepersienner finner du både naturlige, rå og polerte trelister med skandinavisk sjarm. Alle persienner er laget av ekte tre, av bærekraftige og raskt voksende treslag.

 

                     TRE 25

 

 

 

                    TRE 50

 

 

 

 

                      TRE 65

 

 

 

 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.