Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

Pergola

Vi kan tilby et bredt utvalg pergolaer

FRITTSTÅENDE

VEGGFESTET

TERRASSETAK

Pergola

Bioklimatisk pergola er den perfekte løsningen for ekstra plass i hjemmet ditt, samt estetiske og luksuriøse restaurantterrasser. Pergolaen har blitt et «must have» for alle elskere av å tilbringe tid utendørs, mens de er hjemme.

Våre modeller er preget av utmerket kvalitet, solid utførelse, moderne belysning og integrerte vertikale solskjerm.

Ytterligere fordeler: drenering, full automatisering, moderne belysning med LED-striper og lameller åpnet i en vinkel på 125 ° gjør at denne pergolaen fullstendig endrer kvaliteten på hjemmeterrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.