Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

Utvendige screens

Modeller

Proscreen75 og 95 ZIP

Er velegnet når det er mindre plass for plassering av kassett. Bredde fra 100-300 cm, lengde fra 100-300 cmm

Beaufort ZIP Screen 100 og 125

Beaufort har et unikt låsesystem som fester screenen til en styreskinn i hele vinduets høyde. Bredde fra 100-420 cm, lengde fra 100-500 cm

Betjening

Leveres med både snorbetjent og motorisert. El-betjente screens gir enkel betjening og maksimal komfort. Velg mellom veggbryter, fjernkontroll eller app-betjening.

Profil

Alu eloksert, antrasitt- eller hvitlakkert, kassett Inkludert styreskinner for bunnlist.

Pristillegg for annen RAL farge 10%

Vippevindu

Terrassedør

Vanlig vindu

Bruksområder 

Utvendige screens kan være det perfekte tilskuddet til hjemmet hvis du ønsker å skape et bedre innemiljø på en enkel og integrert måte. Utvendige screens er ideelle for deg som vil stenge sollys og varme ute. Samtidig beholder du mye av utsynet uten at naboene ser inn

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.