Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

MYGGNETTING

MODELLER

NORSOL® produserer to versjoner myggnett. En horisontal
for vinduer og en vertikal for dører.

Rammer

Insektnettet rulles inn i en aluminiumskassett, når det ikke
er i bruk. Sideskinner og en gummitetningslist i bunnen
sikrer at nettet slutter tett på alle kanter. Leveres med
hvitlakkerte detaljer (dekkasse, sideskinner og bunnlist).

duk

Duken er finmasket PVC-duk i grå farge.

Aluminiumsramme

Heldekkende

«Sikker» lufting

Bruksområder 

Myggnetting gir deg mulighet til å være i fred og ro uten å bli plaget av insekter. Like velegnet hjemme som på hytta. Med myggnetting montert på soverommet, kan du trygt sove med åpent vindu uten å tenke på forstyrrelser fra insekter.

Insektnettet rulles inn i en aluminiumskassett, når det ikke er i bruk. Sideskinner og en gummitetningslist i bunnen sikrer at nettet slutter tett på alle kanter. Leveres med hvitlakkerte detaljer (dekkasse, sideskinner og bunnlist). Duken er finmasket PVC-duk i grå farge.

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.