Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

MARKISER

Vi kan tilby et bredt utvalg markiser!

Skygge for sol og varme

Trenger du skjerming for sol, vind og vær? Bø Markiseindustri har kvalitetsmarkiser som gir deg skygge for sol og varme, eller kanskje du ønsker å forlenge utesesongen? Vi kan tilby et bredt utvalg markiser, for å kunne dekke et hvert behov! Kvalitet og funksjonalitet gjenspeiler våre produkter. Velger markise fra oss, vil du ha et produkt du kan stole på!

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.