Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

VINDUSMARKISER

Modeller

Våre vindu- og fasademarkiser passer til alle typer hus og hytter. Alle våre markiser er kraftige og solide og beregnet for norsk klima. Markisekonstruksjonen er av aluminium, galvanisert og rustfritt materiale. 

Duk/Farger

Vi tilbyr over hundre ulike duker. Når du skal velge duk til vindusmarkisene dine, så gir mørkere duker alltid best utsyn. Dessuten er det viktig å huske på at alle duker vil skjerme mindre på kveldstid fordi lysforskjellen mellom ute og inne er større på denne tiden.

betjening

Velg mellom sveiv, motor med bryter, eller motor med fjernkontroll.

Bruksområder 

Vindusmarkiser gir fasaden din et løft. Hos oss kan du velge mellom prangende, sterke farger som gjør markisen din fremtredende, eller mer diskrete farger som harmoniserer med veggene. Som standard leverer vi alle vindusmarkiser med markiseduk, men du kan også velge en screenduk. Uansett hvilken løsning du velger å gå for er markiser et meget praktisk valg når du vil skjerme for solen.

 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.