Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

TERRASSEMARKISER

Modeller

Alle våre terrassemarkiser er kraftige og solide markiser som er beregnet for norsk klima. Markisekonstruksjonen er av aluminium, galvanisert og rustfritt materiale.

Duk/Farger

Velg blant mer enn 100 kvalitetsduker med ensfarget, tofarget eller stripet design.

Betjening

Velg mellom sveiv, motor med bryter, eller motor med fjernkontroll. Kan også utstyres med sol-/vindautomatikk

Markisole – Markisole Semikassett Pluss – Cabrera XL Kassett

Terrassen og hagen er en forlengelse av hjemmet. Derfor har vi i vårt utvalg av markiser lagt stor vekt på å skape de beste forutsetningene for et fantastisk uteliv. Lag behagelig skygge om sommeren og få mest mulig ut av året ved å forlenge utesesongen med en kvalitetsmarkise.

Trenger du ekstra skygge? På flere av våre terassemarkiser har du muligheten til å kjøpe med en justerbar rullegardin i front. Den ekstra rullegardinen gir privatliv og maksimal beskyttelse mot lav sol. Med sin patenterte frontdeksel forsvinner rullegardinen helt inn i kassetten når den rulles opp

Markisole

 

Markisole semikassett
Cabrera XL Kassettmarkise

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.