Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

Bruksområder 

Sidemarkiser er en svært god løsning når du ønsker vern mot både vind, sol og innsyn. Kan monteres på alle uteområder du vil gjøre lunere. Er du glad i utsikten din, anbefaler vi screenduk i stedet for vanlig markiseduk. Screenduken gir nemlig godt utsyn samtidig som den skjermer mot vind og innsyn.

Sidemarkisen kan monteres i veggen eller med en festemast i bakken. Duken dras ut av kassetten med håndtak, mens hjulene under gjør betjeningen myk og sikker.

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.