Bø Markiseindustri AS er totalleverandør innen solskjerming. Vi tilbyr også varmepumper med full installasjon. Ta kontakt for befaring.

Adresse:

Torshølvegen 6, 3810 Gvarv

E-post:

post@bomarkise.no

Telefon:

35 95 08 53

a

LAMELLGARDINER

MODELLER

Lamellene i gardinen kan åpnes og lukkes på flere måter. Lamellpakken kan samles til høyre eller venstre side, like mange lameller til hver side, eller alle lamellene samlet mot midten. Ved skråløsning må alltid lamellene parkeres mot den høyeste side.

Betjening

Snorbetjent, vendestang, eller motorisert.

TEKSTIL

Kolleksjonen innholder mer enn 150 tekstiler av høy kvalitet; flammehemmende, støvavstøtende, gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede.

Profiler og lamellbredde

Profiler kan leveres i  både hvit og sort utførelse.

Lameller fås i bredde på 89mm

Hjørnevindu

Terrassevindu

Store vindusflater

Bruksområder 

Lamellgardiner er en fleksibel og god løsning for skjerming av store vinduer. Lamellene er effektive mot solen og fleksibel mot innsyn. Vår kolleksjon består av tekstiler med forskjellige egenskaper og farger; transparent, semi-transparent, solreflekterende, mørkleggende og mye mer.

I vår kolleksjon av lamellgardiner er det en rekke eksklusive stoffer med dype og rike strukturer som gir vinduene dine en spesiell karakter og bidrar til å skape ditt personlige preg.

Bunnkjede

 

Ingen bunnkjede

 

Innsveiset lamellodd

 

Våre kunder spør gjerne om følgende:

Produkt

Våre produkter leveres av Royal solskjermering.

Service

Vi tilbyr service hvor utbedringer av feil og mangler som har oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter enhver tid gjeldende satser.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.